کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

واکنش انگلیس به الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی

معاون وزیر خارجه انگلیس بر این باور است که لندن از اقدام اسرائیل در الحاق کرانه باختری رود اردن به سرزمین‌های اشغالی حمایت نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 12
کد خبر: ۴۲۷۳۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، جیمز کلورلی معاون وزیر خارجه انگلیس روز دوشنبه در اظهاراتی گفت که بریتانیا از الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی توسط اسرائیل حمایت نخواهد کرد چرا که این اقدام دستیابی به راهکار تشکیل دو دولت با فلسطینی‌ها را سخت‌تر خواهد کرد.

 

بر اساس این گزارش، مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا پیش از این ادعا کرده است که مساله الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی به اسرائیل مربوط می‌شود.

 

ولی کلورلی در اظهاراتی در پارلمان انگلیس افزود که موضع دیرینه ما این است که از الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی حمایت نخواهیم کرد چرا که این اقدام موجب سخت‌تر شدن دستیابی به راهکار تشکیل دو دولت خواهد شد.

 

طرح رژیم تل آویو برای الحاق بخش‌های بزرگی از کرانه باختری رود اردن با تنش‌های زیادی روبرو بوده است. این اقدام به مخالفت و محکومیت‌های گسترده بین‌المللی مواجه شده و چشم انداز راهکار تشکیل دو دولت برای حل و فصل مناقشه فلسطین و اسرائیل را با چالش‌های جدی روبرو کرده است.

 

فلسطینی‌ها با حمایت گسترده بین‌المللی به دنبال آن هستند که کل کرانه باختری رود اردن بخشی از کشور مستقل فلسطینی باشد. فلسطینی‌ها تهدید کرده‌اند که توافقنامه‌های صلح و سازش فعلی را لغو خواهند کرد اگر نتانیاهو بخواهد طرح الحاق کرانه باختری را دنبال و اجرا کند.

 

مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا نیز پیش از این در اظهاراتی گفت که این یک تصمیم اسرائیلی است که آیا بخش‌هایی از کرانه باختری را به سرزمین‌های خود ملحق کند یا نه و ایالات متحده دیدگاه‌های خود درباره این موضوع را به طور خصوصی به دولت (رژیم) جدید اسرائیل اعلام خواهد کرد.

 

جوزپ بورل مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا نیز طی بیانیه‌ای تأکید کرد که مواضع اتحادیه اروپا درباره وضعیت اراضی اشغالی توسط اسرائیل در سال ۱۹۶۷ تغییری نکرده و این اتحادیه حاکمیت اسرائیل بر این اراضی را به رسمیت نمی‌شناسد./ تسنیم

 

 

ارسال نظر